Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


a hetem

2010.10.07

 

Nem sok minden történik errefelé. A múlt héten esett meg  valami, amire már nagyon régóta vártam és vágytam.  Ezt most inkább nem tárnám a nagy nyilvánosság elé, a lényeg a lényeg, hogy sok hónap után, megkaptam. Köszönöm :o)

 

Ezen a héten benyaltam valami nyavalyát, így hétfőn éppen azon morfondíroztam a lávaköves masszázs közben

 

Kép

 

(ami nem esett annyira jól, mert nem voltam jól), hogy csurig vagyok táblázva, holott munka után inkább haza kéne jönnöm aludni, pihizni meg ilyenek. És láss csodát , a fentiek meghallgattak, és sorban mondódtak le a programjaim.

 

A gyomrom  már 3 hete fáj, lehet hogy megint tönkrevágtam a fogyókúrával. Bár nem is éheztem igazából. (Vagy csak már elfelejtettem volna?) Lehet vírus is, ki a fene tudja már. A kollégáim nagy része dögrováson van otthon. De azért én még nem dőltem ki.

Ja, persze, most épp nyakalom az ajándékba kapott OUZO-t, gyönyörűséges üvegecskében. Gyomorra, torokfájásra, kaparásra, bacikra, vírusokra és mert egyszerűen állati finom.

 

 

Kép

Aminek nagyon örülök (nem is tudjátok elképzelni, hogy mennyire), hogy újra elkezdtem verseket írni. Évek óta nem jött ihlet. Sokan azt mondták, hogy eddig ezek a legjobbak, de akiktől igazán vártam volna bővebb visszacsatolást, akiknek számít a véleménye, igazán, - nem nagyon kaptam meg. Olyanoktól, akik elmondják a hibákat, rosszakat, és mindezt építően teszik, nem rombolóan. Ennek is biztosan így kell történnie. Nem baj, írok még többet és akkor majd....

 

Egyetlen dologtól  rettegek, hogy valaki azt fogja mondani, valaki tényleg hozzáértő- hogy felejtsd el a versírást, semmi tehetséged nincs hozzá, ezen javítani sem lehet. Nulla, érted? NULLA.

Mint a mostani Megasztár vagy X faktor válogatáson... tudjátok.... Lehet, hogy én is csak ilyen önjelölt őrült vagyok?

 

Pedig gyerekkorom óta nagy vágyam, hogy verseket tudjak írni. Ezért is szeretettem volna bejutni magyar szakra. Kerülő úton, de végül is.... kijártam hozzá azt, ami kellett, mégsem lettem okosabb.  Nem tudom, hogy van-e recept rá.

Azért még reménykedem... egyébként hétvége óta nincs újabb, ne rohanj a weblapomra. 

 

 

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.